Keto dieet » De Keto Revolutie review

De Keto Revolutie review

Het keto dieet is niet nieuw en wordt al sinds het begin van de 20e eeuw ingezet als medische behandeling tegen onder andere epilepsie. Tijdens de jaren 80 en 90 werd het geïntroduceerd als dieet om af te vallen bij het grote publiek, gesteund door bekendheden zoals Oprah Winfrey. Inmiddels neemt ook in Nederland de populariteit van het keto dieet flink toe. Met als logisch gevolg dat er de afgelopen jaren vele keto dieet boeken en afvalprogramma’s op de markt zijn verschenen. De keto revolutie van Mitchel van Duuren is één van deze pakketen.

De Keto Revolutie - Mitchel van Duuren

Wil je beginnen met een keto dieet middels De Keto Revolutie? Op deze pagina vind je het antwoord op de vragen:

  • Is het keto dieet een hype of niet?
  • Wie is Mitchel van Duuren?
  • Wat krijg je als je De Keto Revolutie aanschaft?
  • Ervaringen van anderen
  • Waar kun je de keto revolutie kopen?

Het keto dieet: hype of bewezen methode?

De afgelopen jaren is het keto dieet dus ook omarmd door de mainstream, waardoor er ook meer wetenschappelijke gegevens verzameld zijn.

Een review van 13 onderzoeken wees uit dat het volgen van een zeer koolhydraatarm, ketogeen dieet iets effectiever was voor langdurig gewichtsverlies dan een vetarm dieet. Mensen die het keto-dieet volgden, verloren gemiddeld 0,9 kg meer dan de groep die een vetarm dieet volgde.

Een ander onderzoek bij 34 oudere volwassenen met obesitas wees uit dat degenen die 8 weken een ketogeen dieet volgden bijna vijf keer zoveel lichaamsvet verloren!

In een artikel uit 2015 in het prestigieuze tijdschrift The Lancet werden alle belangrijke wetenschappelijke onderzoeken over vetarme diëten samengevat. De conclusie? Er is geen bewijs dat een vetarm dieet mensen helpt om af te vallen, in vergelijking met andere dieetadviezen.

Het wetenschappelijke bewijs toont juist aan dat mensen meer gewicht verliezen als ze een dieet volgen waar je wel vet mag blijven eten, zoals het geval is bij een keto dieet.

Volgens tegenstanders is het een ongezonde manier om af te vallen en kan het gevaarlijk zijn. Hier lees je meer over hun argumenten en hoe je een keto dieet op een veilige manier kunt volgen.

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is geen onbekende naam binnen de gezondheidsbranche. Hij heeft meerdere boeken geschreven over voeding en is bekend geworden door paleo.nl. Zijn boek De Paleo Revolutie is een goed beoordeelde bestseller en door veel mensen gebruikt om af te vallen. Van zijn boek “101 Paleo Recepten” zijn ruim 40.000 stuks verkocht. Het “Paleo Magazine” lag tegelijkertijd in alle grote supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo. De kans is ook groot dat je hem op televisie voorbij hebt zien komen, want hij is regelmatig te gast geweest bij onder andere RTL4.

Voor De Paleo Revolutie heeft hij de succesvolle webshop eiwitpoeder.nl opgezet en verkocht. Zijn opgedane ervaring als online ondernemer deelt hij op het platform ondernemer.nl

Na de Paleo Revolutie wil hij nu dus hetzelfde doen met De Keto Revolutie en zoveel mogelijk mensen helpen af te vallen.

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

In dit interview uit mei 2020 zegt hij:

“Half 2018 zag ik iets met Keto gebeuren in de verenigde staten en ik kreeg een soort van deja-vu, flashback van mijn Paleo tijd zeg maar waarbij alles wat in Amerika gebeurt ongeveer twee of drie jaar later naar Europa toe komt. Ik zag Keto enorm hypen en ik had zoiets van: we kunnen wat we met Paleo hebben gedaan ook met Keto doen. Dus ik ben zelf Keto gaan volgen om te kijken wat de voordelen zijn want ik wil geen dingen aanprijzen waar ik zelf niet 100% achter sta. Dus Keto gedaan, 4 maanden lang, supergoede ervaring. Wel vrij moeilijk vol te houden als ik heel eerlijk ben, maar de gezondheidsvoordelen zijn dermate dat ik het wel heel erg graag wilde delen met mensen. En met name aan mensen die echt flink overgewicht hebben die gewoon echt moeten stoppen met suiker. Want dat is eigenlijk Keto: je eet zo min mogelijk koolhydraten.”

En zo zijn er meer video interviews online te vinden waarin Mitchel openhartig vertelt over zijn persoonlijke ervaringen met overgewicht en geen geheim maakt van waar hij mee bezig is. Daarnaast is zijn bedrijf netjes ingeschreven bij de KVK en krijg je bij aanschaf van De Keto Revolutie een “niet goed, geld terug garantie”. Een teken dat hij staat voor de kwaliteit van zijn producten. Daarnaast heeft hij met de Paleo Revolutie al bewezen betrouwbaar te zijn.

Op de vraag “is Mitchel van Duuren betrouwbaar?” kunnen we dus wel JA antwoorden.

Wat krijg je als De Keto Revolutie koopt?

De Keto Revolutie is een digitaal pakket, je krijgt geen fysiek boek. Wat je wél krijgt:

  • Handboek De Keto Revolutie: jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.
  • Intermittent Fasting Handboek: Wanneer je het correct toepast dan is een combinatie van het Ketogeen dieet samen met intermittent fasting een manier om nog sneller af te vallen.
  • 21 Dagen Keto Revolutie Kookboek
  • Kant en klare maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes
  • De Volledig Keto Revolutie Videocursus: Ben jij iemand die liever een video kijkt dan dat je leest, dan is deze uitgebreide videocursus een must-have. In deze cursus loopt Mitchel in 20+ video’s met jou door het gehele ketogeen dieet heen zodat je snel kunt beginnen.

Ervaringen van anderen met De Keto Revolutie

Nog niet overtuigd? Lees dan eens deze ervaringen van echte mensen die De Keto Revolutie hebben gebruikt om vele kilo’s te verbranden:

Deze review laat zien dat de eerste week lastig is maar dat het belangrijk is om vol te houden!

UIteindelijk is het keto dieet goed vol te houden

Gedurende het dieet zul je je steeds energieker gaan voelen

Waar kun je De Keto Revolutie kopen?

Via deze link koop je het volledige pakket voor slechts €37,- i.p.v. de normale prijs van €97,-!